Activitate suspendata temporar

Petreceri Copii Constanta – Escapers

Cauti o idee unica in Constanta pentru petreceri copii? Petreceri Copii Constanta – Escapers” este locul potrivit pentru organizarea petrecerilor de copii cu varste cuprinse intre 10 si 16 ani. Aici veti gasi cele mai creative si mai distractive activitati indragite atat de copii cat si de adulti. Copiii vor avea parte de o petrecere unica.

Astazi, petrecerile cele mai reusite sunt cele despre care se discuta saptamani de-a randul dupa participare si de care copiii isi vor aminti chiar si mai tarziu, ca adulti. In ceea ce priveste gama de petreceri copii Constanta, Escape Room reprezinta o solutie potrivita pentru o petrecere reusita, deoarece imbina in mod armonios joaca, cu dezvoltarea abilitatilor cognitive (invatare si cunoastere).

Ideea unui Escape room aduce cu sine multiple beneficii copiilor, fiind o modalitate excelenta de a petrece timp pentru socializare, dar si pentru cunoastere, descoperire sau explorare a propriilor limite. Fireste, nu vorbim despre quiz-uri si teste de inteligenta, insa o petrecere pentru copii de tip Escape room chiar reuseste sa atraga la joc un grup de copii cu personalitati, temperamente sau preferinte diferite si sa ii determine sa conlucreze pentru un tel comun.

CAPACITATE VARSTA DURATA TARIF INCHIRIERE SPATIU DE LUAT MASA
PANA LA 24 DE COPII 10-16 ANI 1,2 SAU 3 ORE DE LA 35 LEI/PERS DE LA 100 LEI

Oricine iubeste ideea de Escape room atunci cand vorbim despre petreceri copii, in special... copiii :), insa este important ca parintii sa inteleaga ce presupune o ora de distractie de acest tip, pentru a decide informat.

Concept „Petreceri Copii Constanta – Escapers”?

Jocul de tip escape room (joc real de evadare) reprezinta provocarea de a evada din una dintre cele doua camere pe care noi le punem la dispozitie. Adaptat varstei copiilor, jocul presupune gasirea unor indicii ce vor conduce practic catre cheia ce deschide usa finala, sfarsitul jocului. Scenariul este de asemenea adaptat varstei jucatorilor, astfel incat sa le stimuleze imaginatia, capacitatea de a gandi, rapiditatea si mobilitatea.

La noi, „Petreceri Copii Constanta – Escapers”, jocul urmeaza un scenariu, iar jucatorii sunt ghidati atunci cand pare ca lucrurile se complica. Punem la dispozitie doua scenarii de parcurs, camera „Singur Acasa” si „Buncarul”, special realizate sa ofere grupului de jucatori un spatiu util de desfasurare. Camerele au in dotare dulapuri, cufere, lacate cu cifru si cutii, toate pregatite sa stimuleze atentia, implicarea, spiritul de echipa, logica si dexteritatea.

Jucatorii cauta in interiorul camerei diferite indicii, care sa conduca catre rezolvarea jocului. Toate obiectele gasite de-a lungul aventurii de o ora trebuie puse cap-la-cap si trebuie descifrat mesajul, codul secret care duce catre rezolvarea jocului, evadarea din camera de joc.

Daca pentru copii este un prilej numai bun de distractie si socializare, de exersare a abilitatilor logice si cognitive, pentru tine, draga parinte, timpul petrecut de catre acestia in Escape Room poate insemna o binemeritata pauza. Gazduim parintii intr-o sala separata, acolo unde acestia isi pot petrece timpul linistiti, sau pot, in regim de self service, sa serveasca masa.

Pentru ca ideea de Escape room merge de minune in cazul petrecerilor, noi organizam petreceri copii Constanta. care sa includa si ascunderea cadourilor sarbatoritului in camera de joaca. Nu ii lasam pe cei mici sa se plictiseasca, ci suntem mereu prezenti in spatele monitorului, urmarind activitatea lor si ajutandu-i atunci cand acestia par sa aiba nevoie de ajutor. In plus, oferim jucatorilor statii walkie-talkie tocmai pentru a fi in permanenta in legatura cu acestia.

PACHET 1 PACHET 2 PACHET 3 PACHET 4
1h JOACA (UN SCENARIU) 2h JOACA (AMBELE SCENARII) 1h JOACA + 1h SERVITUL MESEI 2h JOACA + 1h SERVITUL MESEI
INVITATII OBLIGATIVITATE MENIURI COSTURI ASCUNSE
DA (FORMAT ELECTRONIC) NU NU

Etape organizare la „Petreceri Copii Constanta – Escapers”?

Prima etapa si cea fireasca dealtfel, este cea de sosire a sarbatoritilor si a invitatilor. Stim ca fiecare parinte doreste sa organizeze cat mai frumos sala pentru copilul sau, dar va rugam ca prezenta la sediul nostru sa nu se faca mai devreme de 15 minute fata de ora inceperii petrecerii.

Primirea invitatilor este o etapa care nu ar trebui sa dureze foarte mult, acesta fiind momentul in care invitatii incep sa soseasca. Stim ca uneori poate fi dificil sa ajungi la timp, mai ales la un astfel de eveniment, si de aceea suntem ingaduitori cu timpul de primire, cu respectarea insa a unor timpi care sa nu afecteze buna desfasurare a evenimentului. O data jocul inceput, ar fi indicat ca toti jucatorii sa fie prezenti, tocmai pentru a le da ocazia copiilor sa se bucure de un timp de calitate, in care isi vor canaliza toate fortele si cunostintele, pentru a evada. Planifica din timp asadar plecarea, astfel incat noi sa te putem primi cu bucurie si voi sa va puteti bucura de o petrecere pe cinste!

Petrecerea in sine este alcatuita din doua parti. In prima ora se desfasoara jocul efectiv, in una din camerele alese, urmand ca in etapa urmatoare copiii sa se poata bucura de masa festiva. Punem la dispozitie toate facilitatile pentru a gazdui o petrecere ca la carte, de asemenea iti oferim posibilitatea sa aduci un tort pentru sarbatorit, diferite gustari sau daca vrei sa comanzi pizza pentru toti copiii sau alte feluri de mancare, care sa le domoleasca foamea de dupa joaca. De asemenea, daca vremea o permite si daca vrei un cadru special, putem organiza masa in aer liber, in spatiul experior aferent locatiei.

La cerere, putem chiar si organiza petreceri surpriza!

Noi suntem „Petreceri Copii Constanta – Escapers”, locul ideal in care poti organiza pentru copilul tau un eveniment memorabil. Fie ca este vorba despre ziua de nastere, onomastica, sau doar de dorinta de a-i oferi un timp de calitate, jocul de tip Escape room promite distractie garantata si amuzament pe cinste. Fiind parinti la randul nostru, iti intelegem curiozitatea in ceea ce priveste acest concept nou pe piata si tocmai de aceea incercam sa ti-l prezentam cat mai amplu, pentru a vedea cat este de benefic pentru copiii care astazi se afla mai mult sub presiunea dispozitivelor mobile si mai putin a socializarii.

Noi ne propunem sa schimbam acest aspect, ne dorim sa ii atragem pe cei mici in jocuri care sa le dezvolte inteligenta si capacitatea de sinteza, abilitatile cognitive si logice si ne dorim parinti multumiti la finalul zilei, care se intorc spre case impacati cu alegerea facuta.

Mai ai intrebari la care nu ai gasit raspuns? Te invitam sa citesti in continuare!

Intrebari frecvente si raspunsuri petreceri copii Constanta

Stim ca mai ai intrebari, de aceea in cele ce urmeaza vom raspunde la cateva dintre acestea, adresandu-ti insa rugamintea de a ne scrie sau a ne suna daca ceea ce doresti sa afli nu se regaseste aici.

Pot vizita locatia inainte de a contracta serviciile?

Desigur, insa rugamintea noastra este aceea de a ne contacta in prealabil, cu aproximativ o ora inainte, pentru a va asigura ca ne gasiti la locatie. Putem stabili o vizionare la telefon: 0734060007.

Cum pot rezerva locatia pentru o petrecere?

Rezervarea se poate face fie telefonic, fie direct la sediu, fie online, prin intermediul website-ului. In cazul contractarii serviciilor se achita un avans (momentan, acceptam doar plata cash), avans ce nu se restituie in cazul renuntarii la rezervare. Recomandam ca rezervarile sa fie efectuate cu aproximativ o luna inainte, insa in unele cazuri pot fi locuri disponibile chiar si in saptamana urmatoare. Contacteaza-ne telefonic si verificam impreuna, in timp real, disponibilitatea rezervarilor.

Cum procedam cu servitul mesei?

Deoarece personalul nostru este implicat activ in buna desfasurare a activitatilor si a serviciilor ce tin de joc in sine, noi nu ne ocupam si de efectuarea comenzilor de mancare sau de servitul ei. Comanda ar trebui sa fie facuta de catre parinti prin serviciul delivery inainte ca petrecerea sa inceapa (recomandam chiar cu o zi inainte), astfel incat comanda sa ajunga in timp util dupa prima ora de joaca.

Oferim de asemenea frigider pentru tort sau gustari ce necesita temperaturi scazute, cu mentiunea ca aceste produse pot fi aduse la locatie chiar la inceputul petrecerii, insotite de certificat de conformitate.

Se poate intra in sala dupa inceperea petrecerii?

Deoarece jocul necesita abilitati de lucru in echipa si concentrare, ar fi indicat ca toti participantii sa fie prezenti de la inceput. Din acest motiv, este necesar sa va luati o marja de eroare in ceea ce priveste punctualitatea, astfel incat sa ajungeti in timp util si sa ii faceti copilului dumneavoastra bucuria de a participa la un eveniment unic, din gama noastra de petreceri copii Constanta.

Important! Accesul in locatie se poate face cu maxim 15 minute inainte de inceperea efectiva a petrecerii!

Este necesar ca un adult sa intre in camera cu copii?

Doar daca exista unul sau mai multi copii sub 10 ani.

Ce este inclus in oferta noastra?

The Escapers va pune la dispozitie accesoriile necesare pentru servitul mesei (fete de nasa, farfurii, pahare, servetele si tacamuri). Oferim la finalul petrecerii sarbatoritului sau sarbatoritei o diploma, sau, la cerere, putem ascunde cadouri surpriza in camera de joc, pentru ca placerea descoperirii sa fie si mai mare. La cerere, putem contribui la organizarea de petreceri surpriza.
Plata serviciilor se face momentan doar cash.

Cat sunt de sigure sunt aceste petreceri copii Constanta?

Ne preocupa in permanenta nivelul de siguranta oferit copiilor care ne calca pragul si tocmai de aceea verificam periodic starea decorului pe care il folosim. Taskurile nu sunt periculoase, iar scenariul este adaptat categoriilor de varsta ale copiilor, mai ales in contextul in care stim ca fiecare copil se dezvolta in mod diferit. In plus, jucatorii sunt monitorizati in permanenta, drept pentru care putem vorbi despre petreceri copii Constanta ce se desfasoara in deplina siguranta, fiind grevate doar de zambete si voie buna. De asemenea, locatia noastra a fost recent verificata de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, luandu-se masuri suplimentare pentru siguranta tuturor participantilor.

Va stam la dispozitie pentru detalii sau nelamuriri. Va asteptam la sediul nostru si de asemenea va stam la dispozitie si telefonic.

Daca si tu cauti o idee unica in Constanta pentru petrecerea copilului tau, The Escapers este locul potrivit pentru petrecerile pentru copii de toate varstele. Aici veti gasi cele mai creative si mai distractive activitati, indragite atat de copii cat si de adulti. Copiii vor avea parte de o petrecere unica, distractiva, care in mod cert va ramane o amintire nepretuita ce va dainui peste ani.