Functionam doar pe baza de rezervare

CELE MAI TARI PETRECERI PENTRU COPII IN CONSTANTA

Cauti o idee unica in Constanta pentru petrecerea copilului tau? The Escapers este locul potrivit pentru petrecerile de copii de toate varstele si pentru toate gusturile. Aici veti gasi cele mai creative si mai distractive activitati indragite atat de copii cat si de adulti. Copiii vor avea parte de o petrecere unica.

CUM DECURGE O PETRECERE PENTRU COPII LA THE ESCAPERS CONSTANTA?

Petrecerea are de obicei doua momente, un moment in care copiii incearca una sau ambele camere de evadare, apoi momentul in care servesc masa, unde puteti aduce (in regim self-service) ce doriti dvs. si copilul dvs.
Bineinteles, vor juca varianta pentru copii a scenariilor, o varianta adaptata varstei lor.

CE INSEAMNA ESCAPE ROOM?

Jocul de tip escape room (joc real de evadare) inseamna ca participantii sunt invitati intr-o camera, din cele doua scenarii, cu scopul de a evada in 60 de minute. In camera se afla dulapuri, cutii, lacate cu cifru si multe alte surprize. De asemenea, la fiecare petrecere de copii la The Escapers Constanta oferim si statii walkie-talkie pentru a tine legatura permanent cu toti participantii.

Ce presupune activitatea in camera? Copiii trebuie sa caute foarte bine prin camera, sa gaseasca indiciile si sa adune la un loc toate obiectele gasite apoi sa incerce sa le puna cap la cap astfel incat sa mearga mai departe in joc si sa gaseasca cheia pentru a evada inainte ca cele 60 de minute sa se termine.
In prezent avem doua astfel de camere, camera Da Vinci si camera Buncarul lui Hitler.

CE VA MAI OFERIM?

• Invitatii personalizate
• Ascunderea cadourilor prin camera pentru a fi gasite de sarbatorit/a
• Colaborarea pentru o petrecere surpriza
• Petreceri in aer liber (cand vremea ne permite, puteti servi masa in curte)
• Oferta speciala de pret pentru pizza si tort
• Decoratiuni

DESPRE ANGAJATI

Personalul nostru este unul ales pe niste principii foarte bine stabilite inca de la inceput, de aceea la noi veti gasi cei mai pregatiti oameni in domeniu. Echipa noastra tanara si foarte talentata, este una bine instruita din toate punctele de vedere inainte de a fi gazda unei petreceri de copii. Asta inseamna ca la noi aveti garantia ca veti fi intampinati de persoane calde si energice.

DESPRE NOI

Suntem o echipa tanara, energica, veseala, cu multe idei. Povestea noastra a inceput in anul 2015. De atunci ne-au calcat pragul foarte multe echipe si am gazduit multe petreceri pentru copii. La The Escapers gasiti echipa care va poate ajuta sa organizati cea mai frumoasa petrecere pentru copilul dumneavoastra.

DESPRE SERVICII

Noi ridicam distractia si voia buna la rang de cinste asa ca pentru a va distra v-am pregatit doua camere cu mistere si secrete ce asteapta sa fie descoperite, camera geniului DaVinci, respectiv Buncarul lui Hilter. Dupa care va invitam cu draga inima sa petreceti luand masa in locatia noastra.

Petreceri copii in Constanta

FAQ

Care este durata unei petreceri pentru copii?
La The Escapers Constanta, petrecerile pentru copii poate dura intre o ora si trei-patru ore, in functie de varianta aleasa. Dar orice ati alege suntem flexibili indiferent de ora sau zi.

Se poate lua masa la dumneavoastra?
Sigur, in regim self-service.

Care este limita de varsta?
La noi petrecerile de copii sunt special organizate pentru orice varsta, insa noi le recomandam copiilor incepand de la varsta de 8 ani pana la varsta adulta, existand variante diferite pentru adulti si pentru copii.

Care este pretul unei petreceri pentru copii la The Escapers Constanta?
Pretul variaza in functie de pachetul ales. Se poate opta pentru una din camere sau pentru amandoua (simultan sau succesiv). Indiferent de varianta aleasa, dupa terminarea jocului, vi se pune gratuit la dispozitie locatia pentru servirea mesei.

Cum se poate face o rezervare?
Cel mai bine este sa ne contactati telefonic, pentru a putea stabili in detaliu petrecerea perfecta pentru copilul dumneavoastra.

Organizare petreceri in Constanta - activitati pentru copii